Persoonlijke begeleiding op maatOver selective CareNa ruim drie jaar werkervaring in de GGZ heb ik besloten om een eigen zorgbedrijf te starten en om als ZZP'er vanuit mijn bedrijf persoonlijke begeleiding te bieden. Omdat ik vind dat mensen binnen een grote organisatie minder zorg een aandacht kunnen krijgen. Als ZZP' er ben je in de gelegenheid om binnen de wens en het budget van de client de juiste, passende zorg te bieden. Een vast gezicht en goede klik vind ik heel erg belangrijk en vormt voor mij de basis van goede zorg, naast kennis en ervaring. Ik ben in 2017 HBO afgestudeerd en beschik over een diploma in HBO Social Work en autismespectrumstoornissen. 


Door mijn werkervaring van de afgelopen jaren binnen verschillende doelgroepen, o.a. de psychiatrie en geriatrie (GGZ) , schuldpreventie en het sociaal wijkteam beschik ik over brede kennis en vaardigheden. Dit heeft een goede basis gelegd voor mijn werk en bedrijf. 


De persoonlijke begeleiding vindt plaats in de thuissituatie en ondersteunt clienten op verschillende levensgebieden, maar richt zich voornamelijk op ondersteuning in het  psychosociale aspect en verbeteren van de zelfredzaamheid. Lichamelijk verzorging en ADL taken staan binnen Selective Care dan ook niet op de voorgrond.


 Met onze creativiteit, flexibele instelling en open communicatie werken wij samen aan een oplossing en verbetering.

Selective Care gunt iedereen een zelfredzaam en gelukkig leven en ondersteun jou graag om dit samen te bereiken.